Avem soluții pentru

Toate problemele tale

Specialiștii noștri oferă servicii în domeniul sănătății, întreținerii și esteticii, tuturor persoanelor interesate de menținerea sănătății și frumuseții, atât fizic, cât și psihic, prin intermediul unei abordări holistice.


Serviciile și programele Casei de Sănătate Dragomir privesc persoana ca pe un tot unitar cu nevoi specifice. Terapeutul nu se axează doar pe vindecarea suferinței curente, ci pe echilibrarea întregului organism, folosind produse și metode naturale.

Împreuna ne îngrijim de sănătatea, armonia și vitalitatea ta.

Viziune

La Casa de Sănătate Dragomir am creat un mediu armonios, bazat pe excelența profesională, totul pentru a rezolva complet problemele tale de sănătate și pentru a-ți reda starea de bine.

Atmosfera primitoare

Aici găsești o atmosferă caldă, primitoare, iar serviciile oferite sunt de cea mai bună calitate. Alcătuim o echipă de profesioniști, comunicativi, prietenoși. Ne propunem să iți fim și prieteni, nu doar terapeuți.

Consultație amanunțită

Beneficiezi de o consultație amănunțită, efectuată de profesoara Luminița Dragomir, fondatoarea Casei De Sănătate, o profesionistă cu o reputație și expertiză binecunoscută, care iți întocmește și supervizează planul detaliat de tratament.

Experiența profesională

Toți membri personalului au o înaltă expertiză profesională, fiind atent selectați, dintre absolvenții de elita ai Școlii de Masaj Dragomir, cea mai veche și cea mai prestigioasă scoală de masaj privată din România. Terapeuții noștri au studii superioare de specialitate, precum și cunoștinte de medicină și o amplă experiență practică.

Toate acestea au condus la obținerea de rezultate deosebite, chiar și în cazuri extrem de dificile, generând aprecieri deosebite din partea clienților și pacienților noștri (poți afla opiniile acestora în secțiunile dedicate, de pe prima pagină).

Ne recomandă calitatea serviciilor și profesionalismul, bazate pe norme de igienă și curățenie, pentru  tu beneficiezi de un tratament eficient și confortabil.