Testimoniale – Intretinere si Relaxare

Julia Jianu, artist, Bucuresti: “In meseria mea este vital sa te mentii intr-o forma foarte buna. Am ales Casa de Sanatate Dragomir pentru programele excelente de intretinere si oamenii amabili si foarte buni profesionisti. In plus, masajul este de o calitate exceptionala. De fiecare data plec relaxata si cu zambetul pe buze.”

Roxana T., 45 ani, Bucuresti: ” Sunt clienta Casei de Sanatate Dragomir de aproape un an. Initial am cautat doar o sala de gimnastica, dar in urma unei consultatii generale mi s-au recomandat reflexoterapie, kinetoterapie si masaj.

Ma simt cu adevarat foarte bine urmand aceste trei terapii saptamanal, sub indrumarea unor profesionisti competenti, care pun mult suflet in ceea ce fac. Complementar, utilizez si produsele naturale furnizate de Casa de Sanatate Dragomir si o recomand cu incredere tuturor prietenilor si cunoscutilor.”

Ovidiu, manager, Bucuresti: “Cred ca sunt dependent de masaj. Sunt un om de afaceri care munceste din greu, dar care stie sa se si relaxez: fac sport, merg in excursii, dar cel mai mult imi place sa fiu masat. Am cutreierat zeci de saloane de masaj, faceam una-doua sedinte dupa care, nemultumit, nu mai reveneam. In cele din urma am ajuns si la Casa de Sanatate Dragomir, unde am gasit masajul de calitatea pe care mi-o doream. Am venit si aici am ramas!”

Catalin, 40 ani, Bucuresti: “Sunt genul sportiv, caruia-i place miscarea. De doi ani de zile vin aproape saptamanal pentru masaj la Casa de Sanatate Dragomir, deoarece simt cat de benefic este un masaj de buna calitate. Ma mentine intr-o forma fizica si psihica excelenta !”

Alina. M., 31 ani, Bucuresti: “Nu m-am gandit niciodata sa merg la un salon de masaj. Am ajuns o data, intimplator. M-am simtit atat de bine, am lasat stresul de la serviciu si toate grijile familiale deoparte, pe scurt, m-am relaxat. De atunci revin de cate ori am ocazia. Ma simt minunat!”

Corina A., 16 ani, Bucuresti: “Aveam un inceput de cifoza foarte inestetic si suparator. Am urmat un program personalizat de gimnastica la Casa de Sanatate Dragomir si dupa doua luni de kinetoterapie coloana a revenit la normal, chiar mai supla si mai mladioasa. Vin acum saptamanal pentru intretinere.”

IMPREUNA NE INGRIJIM DE SANATATEA, ARMONIA SI VITALITATEA TA.

Pentru programari si informatii ne poti contacta telefonic la 021 33 17 641 / 0744 284 618 / 0731 867 813 sau pe email.Suntem permanent
in contact cu tine

@Casa de Sanatate Dragomir. Toate Drepturile Rezervate. O productie Wealth Harmony Service.