Testimoniale – Slabire si Remodelare

Flavia K, 29 ani, Bucuresti: ”In urma celei de a doua sarcini, cautam un loc unde sa scap de kilogramele in plus, dar unde sa ma si relaxez putin. Am scapat treptat de greutatea in exces si, culmea cu zambetul pe buze, iar in acelasi timp am inceput sa imi corectez pozitia aplecata a umerilor capatata in urma alaptatului.

In plus, Casa de Sanatate Dragomir este unul dintre foarte putinele centre care iti ofera posibilitatea sa faci exercitii personalizate de slabire si remodelare cu un instructor specializat la orice ora din zi, nu doar dupa ora 17:00. Iar masajul e divin!”

Ioana J., 23 ani, Bucuresti: “In urma unei dereglari hormonale la pubertate, am ramas cu vergeturi pe care am incercat sa le vindec cu diverse tratamente, inclusiv chirurgie estetica. Aproape mi-am pierdut speranta ca exista si pentru mine un remediu.

Cand m-am adresat Casei de Sanatate Dragomir pentru celulita, deja renuntasem la ideea de a se gasi o rezolvare si pentru vergeturi. La consultatie s-a constatat ca pielea pe coapse si pe fese era solzoasa, iar vergeturile erau reliefate, avand aspect de „plasa”. in timpul tratamentului cu parargil, am observat micsorarea dimensiunilor, catifelarea pielii, disparitia aspectului de „plasa”, iar vergeturile s-au atenuat mult. Vazand rezultatele, am continuat tratamentul cu 20 de sedinte cu laser, in urma carora vergeturile au devenit doar niste firisoare greu vizibile.”

Georgiana A., 22 ani, Bucuresti: “La 17 ani am fost operata de apendicita, dupa care am slabit foarte brusc. Am ramas cu vergeturi si celulita pe care n-am reusit in nici un fel sa le combat. Am auzit de Casa de Sanatate Dragomir si mi-am zis sa incerc. Si bine am facut! Dupa un tratament intensiv de trei saptamani, celulita a disparut, iar vergeturile s-au diminuat, acum abia observandu-se. Vin in continuare pentru intretinere. Inainte imi era rusine de corpul meu – acum ma mandresc cu el.”

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.