Testimoniale – Fizio-Kinetoterapie

Julia Jianu, artist, Bucuresti: “Inainte aveam probleme cu spatele. Am incercat mai multe feluri de tratament, dar nu am reusit sa le rezolv de tot. Am apelat la servicile profesorului Dragomir, care m-a ajutat cu un plan de tratament foarte bun, cu fizioterapie si masaj, apoi cu gimnastica de intretinere. Acum mi-a trecut cu totul, mi-am recapatat forma si ma simt excelent.”

Emil I., 35 ani, Bucuresti: “Sufeream de mult timp de hernie de disc cu crize dureroase de lombosciatica atunci cand m-am adresat prof. Dragomir. Am beneficiat de un tratament complet de masaj cu gheata, reflexoterapie, laserterapie, urmate de masaj terapeutic. Dupa zece sedinte de fizio-kinetoterapie am iesit complet din criza, iar dupa douazeci de sedinte eram stabilizat complet. De atunci nu am mai avut probleme, dar revin saptamanal pentru intretinere.”

Paula L., 35 ani, Bucuresti: “Eram suferinda de rinosinuzita cronica cu exacerbari primavara si toamna. In iunie 2002 am facut 20 de sedinte de reflexoterapie la Casa de Sanatate Dragomir, cand boala era in faza de acalmie aparenta. Dupa primele 5 sedinte am inceput sa elimin secretiile, iar dupa zece sedinte situatia era deja stabilizata. Am continuat pana la 20 de sedinte, pentru a consolida efectul. De atunci nu am mai avut crizele obisnuite de toamna si primavara”.

Adrian M., 25 ani, Bucuresti: “Dupa luni intregi petrecute prin spitale, fara a se sti ce boala am, in anul 2003 am fost diagnosticat in sfarsit cu scleroza multipla. Am fost introdus in programul cu betaferon la spital, insa fara nici un rezultat. Aveam picioarele intepenite si nu mai puteam merge.

Am fost adus la Casa de Sanatate Dragomir si am urmat un tratament cu reflexoterapie, intepaturi cu albine si produse naturale. Urmez acum tratamentul pentru intretinere, datorita caruia am redevenit o persoana cu o viata normala: merg la facultate, la mare, la munte, fac sport. Ii multumesc profesorului Dragomir pentru grija deosebita acordata si pentru starea de sanatate buna in care m-a adus.”

Stefan T., 60 ani, Bucuresti: “Aveam dureri mari de genunchi noaptea si m-am adresat doctorului care m-a trimis la Spitalul de Ortopedie Foisor, unde mi s-a pus genunchiul in gips. Durerile, insa, mi s-au intetit si am fost nevoit sa renunt la gips. M-am adresat Casei de Sanatate Dragomir, unde mi s-a spus ca ar fi vorba de guta (n.n. – o boala metabolica).

Aceasta s-a confirmat la analizele de laborator efectuate. M-am intors la medicul curant, care mi-a prescris un tratament cu medicamente (Colchicina, Milurit, Alopurinol – n.n tratament care creeaza dependenta), insa crizele au revenit. M-am adresat din nou Casei de Sanatate Dragomir si, concomitent cu tratamentul natural (cura cu otet de mere si miere) prescris de prof. Dragomir, am efectuat 20 de sedinte de reflexoterapie, situatia normalizandu-se. De atunci, crizele nu au mai revenit.”

Gheorghe C. – 65 ani, Bucuresti: “Diagnosticat cu diabet zaharat inca din 1985 si avand glicemie mai mare de 200, sufeream din cauza fenomenelor care insotesc aceasta boala: amorteli, furnicaturi, ace in gamba, crampe la mers, fenomene neuropatice. In aceste conditii, am apelat la serviciile Casei de Sanatate Dragomir.

Dupa 10 sedinte de reflexoterapie, a scazut glicemia si s-au atenuat fenomenele neuropatice. Dupa 20 de sedinte fenomenele neuropatice au disparut, iar glicemia s-a stabilizat sub 140. Revenind la control dupa doua luni, timp in care am realizat exercitii fizice usoare, am constatat ca glicemia se afla sub 140. Ca urmare, revin pentru tratamente de 12 sedinte, de doua ori pe an, pentru intretinere.”

Ana M. – 52 ani, Bucuresti: “Avand o artroza a genunchiului, am urmat timp de doi ani tratamentul fizioterapeutic clasic (curenti diadinamici, unde scurte, ultrasunete), insa afectiunea nu a cedat, existand doar o mica ameliorare. Dupa o luna de tratament cu laser la Casa de Sanatate Dragomir, afectiunea a cedat, iar dupa doua luni, suprafata articulara s-a regenerat, asa cum a evidentiat examenul tomografic.”