Reflexoterapie, reglare stress si destindere

reflexoterapie

Programul de reflexoterapie este o metoda de diagnosticare si tratament sigura, neinvaziva, ce are in vedere echilibrarea si ameliorarea functiilor organismului, stimuland procesul natural de vindecare. Tratamentul prin masaj reflexogen este folosit pentru imbunatatirea starii generale de sanatate, ca si pentru tratarea unor afectiuni.

Programul de reflexoterapie este o metoda de tratament complet inofensiva, fara efecte secundare nocive. Oricine se poate supune reflexoterapiei, de la copii foarte mici, pana la persoane in varsta.

CONTACT CASA DE SANATATE DRAGOMIR

Masajul reflexogen practicat de noi inregistreaza rezultate extraordinare intr-o gama foarte variata de afectiuni: insomnii, stres, migrene, afectiuni ale ficatului, diabet, prostatite, impotenta, constipatie, celulita, tulburari endocrine, reglarea ciclului menstrual, tulburari de menopauza, osteoporoza, afectiuni respiratorii, afectiuni ale aparatului circulator, digestiv, genital, urinar, reumatism, spondiloze, artroze, artrite, hipertensiune, hipotensiune, deficiente de crestere la copii, obezitate, bronsite, sinuzite, astm, etc.

In cazul reflexoterapiei efectuate in cadrul programelor de intretinere si relaxare, ne concentram, in principal, pe echilibrarea generala a organismului, reglarea metabolismului si relaxarea profunda.

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre pentru reflexoterapie puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.