Masaj de intretinere si relaxare

masaj de intretinere

1. Masaj de intretinere si relaxare

Tehnicile noastre de masaj de intretinere si relaxare sunt un remediu complementar, excelent pentru starea ta de bine. Masajul se executa dupa tehnica speciala a Scolii de Masaj Dragomir, cu uleiuri esentiale, care potenteaza foarte mult efectul relaxant.

Acest tip de masaj tonifica si intretine musculatura, reda supletea si elasticitatea pielii, vitalizand intregul organism. Mentine-ti tineretea si frumusetea prin intermediul unui masaj de cea mai buna calitate, facut in mod regulat!

Te asteptam sa-ti oferim, intr-o atmosfera calda, masajul la care de mult visezi! La noi te vei relaxa, uitand de grijile zilnice, si te vei mentine intr-o forma maxima!
2. Masaj anticelulitic

Asociat cu un regim alimentar echilibrat si cu exercitii fizice zilnice, masajul anticelulitic practicat de noi, dupa o formula conceputa de profesorul Cristian Dragomir, cu uleiuri si creme anticelulitice speciale, te va ajuta sa indepartezi in cel mai scurt timp celulita.

La noi gasesti solutia ideala pentru a avea un corp frumos modelat, cu aspect sanatos, o silueta demna de invidiat si o stare psihica excelenta!

3. Masaj drenaj limfatic membre inferioare+abdomen

Este o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism, prin mobilizarea fluidelor in sistemul limfatic.

Reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sangelui determina acumulari de grasime, iar tesutul conjunctiv isi pierde elasticitatea, aparand astfel imperfectiuni si denivelari ale pielii.

4. Masaj combinat (relaxare+anticelulitic)

5. Masaj combinat (relaxare+drenaj limfatic)
6. Masaj facial+decolteu

7. Masaj CDL (spate +cervical) – util pentru cei care stau mult la birou

8. Masaj post-natal