Reflexoterapie

Terapeut efectuând o sesiune de reflexoterapieTerapia prin reflexoterapie este o metoda de diagnosticare si tratament sigura, neinvaziva, ce are in vedere echilibrarea si ameliorarea functiilor organismului, stimuland procesul natural de vindecare. Tratamentul prin masaj reflexogen este folosit pentru imbunatatirea starii generale de sanatate, ca si pentru tratarea unor afectiuni.

Reflexoterapia este o metoda de tratament complet inofensiva, fara efecte secundare nocive. Oricine se poate supune reflexoterapiei, de la copii foarte mici, pana la persoane in varsta.

CONSULTATIA SI PLANUL DE TRATAMENT

Masajul reflexogen practicat de noi inregistreaza rezultate extraordinare intr-o gama foarte variata de afectiuni: insomnii, stres, migrene, afectiuni ale ficatului, diabet, prostatite, impotenta, constipatie, celulita, tulburari endocrine, reglarea ciclului menstrual, tulburari de menopauza, osteoporoza, afectiuni respiratorii, afectiuni ale aparatului circulator, digestiv, genital, urinar, reumatism, spondiloze, artroze, artrite, hipertensiune, hipotensiune, deficiente de crestere la copii, obezitate, bronsite, sinuzite, astm, etc.

In cazul reflexoterapiei efectuate in cadrul programelor de slabire si modelare corporala ne concentram, in principal, pe reglarea metabolismului, a functiilor digestive, a sistemelor de excretie, a sistemului limfatic, precum si pe mobilizarea celulelor de grasime si arderea lor. 

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre legate de reflexoterapie puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.