Reflexoterapie

Terapeut efectuând o sesiune de reflexoterapieREFLEXOTERAPIA este o metoda de tratament și diagnostic neinvaziva și sigura.

REFLEXOTERAPIA echilibrează  funcțiile organismului, stimuland procesul natural de vindecare.

Reflexoterapia îmbunătățește starea generală de sanatate si tratează unele afectiuni.

Reflexoterapia este o metoda de tratament complet inofensiva, fara efecte secundare nocive. Oricine se poate supune reflexoterapiei, de la copii foarte mici, pana la persoane in varsta.

CONSULTATIA SI PLANUL DE TRATAMENT

REFLEXOTERAPIA practicată de noi inregistreaza rezultate extraordinare intr-o gama foarte variata de afectiuni: insomnii, stres, migrene, afectiuni ale ficatului, diabet, prostatite, impotenta, constipatie, celulita, tulburari endocrine, reglarea ciclului menstrual, tulburari de menopauza, osteoporoza, afectiuni ale aparatului nervos, circulator, digestiv, respirator, genital, urinar; reumatism, artrite, hipertensiune, hipotensiune, deficiente de crestere la copii, obezitate, bronsite, sinuzite, astm, etc.

In Reflexoterapia efectuate in cadrul programelor de slabire si modelare corporala ne concentram, in principal, pe reglarea metabolismului, a functiilor digestive, a sistemelor de excretie, a sistemului limfatic, precum si pe mobilizarea celulelor de grasime si arderea lor. 

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre legate de reflexoterapie puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.