Programe kinetoterapie

kinetoterapie

Programe de kinetoterapie personalizate

Kinetoterapia profilactica si terapeutica reprezinta terapia prin miscare controlata si specialiuzata. Kinetoterapeutul trebuie sa fie un specialist cu inalta pregatire medicala, sa aiba cunostinte profunde despre anatomia si fiziologia omului, despre afectiuni si recuperarea lor, despre fiziologia vindecarii, si teoria miscarii. Tot ce este viu este in miscare.

Kinetoterapia vindeca, corecteaza sau amelioreaza postura si aliniamentul corpului.

Kinetoterapia stimuleaza si echilibreaza marile functiuni ale corpului, respiratia, circulatia și metabolismul, toate prin miscare.

SLABIRE SI MODELARE CORPORALA

Acestea sunt special concepute astfel incat iti redau supletea musculara si articulara, iti cresc imunitatea, rezistenta organismului la efort, corecteaza deviatiile coloanei vertebrale, combat sedentarismul, maresc capacitatea respiratorie, imbunatatesc circulatia, etc.

Programele noastre de kinetoterapie iti intretin, modeleaza si vitalizeaza corpul, mentinandu-l suplu, armonios, tanar si sanatos!

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre legate de programele de kinetoterapie puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.