Electroterapia, efect biostimulator

electroterapia

Fizioterapie LASER  care regenereaza și vindeca tesuturile

LASERUL TERAPEUTIC, prin intermediul luminii laser este un tratament cu o lumina concentrata, care are putere sa pătrundă în adâncimea țesuturilor, sa regenereze și sa vindece. Are efect biostimulator la nivel celular, unde moduleaza procesele metabolice si sistemice de regenerare și vindecare. Are capacitatea sa regenereaze cartilajul. Este cea mai versatila procedura de fizioterapie.

Este o terapie nedureroasa, total nepericuloasa, fara efecte secundare si e o terapie care induce regenerarea celulara , avand urmatoarele efecte: reducerea inflamatiilor; imbunatatirea circulatiei; calmarea durerilor, regenerarea nervilor, a cartilajului si a tesuturilor in general.

Utilizam aceasta terapie in cazuri de leziuni profunde: de mușchi, de articulatii, de nervi,  spondiloze și discopatii la coloana, artroze, nevralgii, etc, precum și în leziuni superficiale ale pielii, cum ar fi: vergeturi, cicatrici, etc.

ULTRASUNETUL vibrează, relaxează, dizolva și pune în mișcare fluidele și tesutul în general: fibrele musculare in caz de incordare-contractura, reduce fibroza si cicaricea, stimuleaza circulatia, dizolva pietrificarea, stimuleaza nervii, etc.

IONIZAREA cu miere și minerale prin intermediul curentului electric continuu hraneste tesutul si ajuta la o refacere mai rapida.

TERAPIA MAGNETICA prin intermediul câmpului magnetic influnteaza benefic sistemul nervos, oasele si muschii.

ELECTROTERAPIA prin intermediul curenților de joasa și medie frecventa stimuleaza muscii, circulatia si nervii.

Toate, impreuna cu masajul terapeutic si kinetoterapia, actioneaza sinergic pentru o recuperare optima.

Diagnosticul corect si planul de tratament optim duc la recuperarea completa.

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre legate de modalitățile de slăbire folosind electroterapia puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.