Electroterapia, efect biostimulator

electroterapia

Fizioterapie LASER  care vindeca si regenereaza tesuturile

Laserul terapeutic este un tratament cu o lumina speciala, de vindecare si regenerare, care are un efect biostimulator la nivel celular, unde se moduleaza procesele metabolice si sistemice de regenerare. Regenereaza cartilajul si fibrele de colagen. Este cea mai versatila procedura de fizioterapie.

Este o terapie nedureroasa, total nepericuloasa, fara efecte secundare si e o terapie care induce regenerarea celulara , avand urmatoarele efecte: reducerea inflamatiilor; imbunatatirea circulatiei; calmarea durerilor, regenerarea nervilor, a cartilajului si a tesuturilor in general.

Utilizam aceasta terapie in cazuri de leziuni musculare, de ligamente, de articulatii, de nervi,  spondiloze, discopatii si hernii de disc, artroze, nevralgii, etc. In afectiuni dermatologice: rani si cicatrici ale pielii, vergeturi.

ULTRASUNETUL relaxeaza fibrele musculare in caz de contractura, reduce fibroza si cicaricea, stimuleaza circulatia, dizolva pietrificarea,stimuleaza nervii.

Ionizarea cu miere si minerale hraneste tesutul si ajuta la o refacere mai rapida.

Terapia magnetica influnteaza benefic sistemul nervos, oasele si muschii.

Elecroterapia stimuleaza muscii, circulatia si nervii.

Toate, impreuna cu masajul terapeutic si kinetoterapia, actioneaza sinergic pentru o recuperare optima.

Diagnosticul corect si planul de tratament bun duc la recuperarea completa.

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre legate de modalitățile de slăbire folosind electroterapia puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.