Electroterapia, efect biostimulator

electroterapia

Biostimulare LASER pentru cosmetica (vergeturi, cicatrici)

Electroterapia este o terapie de mare succes, superioara fizioterapiei clasice (electrofizioterapiei). La nivelul tesuturilor se induce un efect biostimulator, iar la nivel celular se moduleaza procesele metabolice locale si sistemice de regenerare.

SLABIRE SI MODELARE CORPORALA

Este o terapie nedureroasa, total nepericuloasa, fara efecte secundare si singura terapie care induce regenerarea celulara locala, avand urmatoarele efecte: reducerea inflamatiilor; imbunatatirea circulatiei; calmarea durerilor (ca analgezic).

Utilizam aceasta terapie in cazuri de intinderi musculare, intinderi de ligamente, leziuni de articulatii, contracturi musculare, probleme ale coloanei, spondiloze, discopatii, artroze, nevralgii, etc. si in afectiuni dermatologice: acnee, cicatrici dupa operatii, vergeturi.

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre legate de modalitățile de slăbire folosind electroterapia puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.

IMPREUNA NE INGRIJIM DE SANATATEA, ARMONIA SI VITALITATEA TA.

Pentru programari si informatii ne poti contacta telefonic la 021 33 17 641 / 0744 284 618 / 0731 867 813 sau pe email.Suntem permanent
in contact cu tine

@Casa de Sanatate Dragomir. Toate Drepturile Rezervate. O productie Wealth Harmony Service.