Reflexoterapie

 Metoda de REFLEXOTERAPIE este OPTIM FIZIOLOGICA creatia Prof. Cristian Dragomir.

Este o metoda de diagnosticare si tratament sigura, neinvaziva, ce are in vedere echilibrarea si ameliorarea functiilor organismului, stimuland procesul natural de vindecare. Tratamentul prin masaj reflexogen este folosit pentru imbunatatirea starii generale de sanatate, ca si pentru tratarea unor afectiuni.

Reflexoterapia este o metoda de tratament complet inofensiva, fara efecte secundare nocive. Oricine se poate supune reflexoterapiei, de la copii foarte mici, pana la persoane in varsta.

Masajul reflexogen practicat de noi inregistreaza rezultate extraordinare intr-o gama foarte variata de afectiuni: insomnii, stres, migrene, afectiuni ale ficatului, diabet, prostatite, impotenta, constipatie, celulita, tulburari endocrine, reglarea ciclului menstrual, tulburari de menopauza, osteoporoza, afectiuni respiratorii, afectiuni ale aparatului circulator, digestiv, genital, urinar, reumatism, spondiloze, artroze, artrite, hipertensiune, hipotensiune, deficiente de crestere la copii, obezitate, bronsite, sinuzite, astm, etc.

In cazul reflexoterapiei efectuate in cadrul tratamentelelor, pe langa echilibrarea generala, ne concentram in principal, pe rezolvarea afectiunilor tale specifice, actionand asupra aparatelor si sistemelor corespunzatoare.