Masaje medicale

1. Masaj terapeutic

Tehnicile noastre de masaj terapeutic pe afectiuni sunt un remediu complementar, excelent pentru insanatosirea ta!

Masajul se executa dupa tehnica osteopatica de OPTIM FIZIOLOGIC, cercetata si conceputa de Prof. Cristian  Dragomir, cu creme terapeutice si uleiuri esentiale, care potenteaza foarte mult efectul terapeutic. Acesta include masaj membre inferioare, masaj articulatii, masaj spate, masaj cervical, masaj umar, masaj facial, masaj combinat, etc.

Durerea care iti macina sanatatea, tineretea si frumusetea este de domeniul trecutului! Acum te poti bucura din nou de viata, de familie, de tot ce este in jurul tau!

2. Masaj drenaj limfatic pe regiuni

Este o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism, prin mobilizarea fluidelor in sistemul limfatic.

Reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sangelui determina acumulari de grasime, iar tesutul conjunctiv isi pierde elasticitatea, aparand astfel imperfectiuni si denivelari ale pielii.

Este tratamentul in edeme (picioare umflate), tulburari circulatorii (picioare obosite), anti celulita, etc.


3. Masaj cu gheata

Reprezinta o aplicatie locala, utilizata in tratamentul proceselor inflamatorii, uneori cu efecte spectaculoase. Acesta are un efect antiinflamator si decontracturant foarte puternic, superior celui obtinut prin medicatia clasica.

Este tratamentul de urgenta in afectiuni inflamatorii, entorse, hernie de disc, umar dureros acut, artrite, tendinite, etc.

4. Masaj gravide

In perioada graviditatii, atat femeia, cat si copilul au nevoi speciale, de aceea serviciile oferite de Casa noastra de sanatate sunt efectuate de specialisti cu inalta calificare.

Acest tip de masaj este benefic gravidei impreuna cu un program de kinetoterapie, ajutand-o sa treaca mai usor peste perioada sarcinii si sa usureze nasterea.