Dotari moderne la Casa de Sanatate Dragomir

La noi gasesti o atmosfera calda, primitoare, dotari de ultima generatie, iar serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate. Alcatuim o echipa de profesionisti tineri, comunicativi, prietenosi. Incercam sa va fim si prieteni, nu doar terapeuti.

CONTACT CASA DE SANATATE DRAGOMIR

In cadrul Casei de Sanatate Dragomir, intreg personalul este inalt calificat, cu studii superioare de specialitate, toti terapeutii avand cunostinte de medicina si o ampla experienta practica. Toate acestea au condus la obtinerea de rezultate deosebite, chiar si in cazuri extrem de dificile. dotari

Cabinetele noastre sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, o sala de gimnastica cu echipament clasic si modern, saloane de masaj, reflexoterapie si laserterapie si grupuri sanitare.

Detinem aparatura foarte performanta, cuprinzand: laser complet robotizat ce scaneaza o regiune bine definita de tratat, laser punctiform manual pentru zone dificile, unde terapeutul identifica si trateaza punctele nevralgice si laser MLS (Multisistem) pentru zone profunde. Pentru fizioterapie detinem aparatura de inalta performanta, de tip Nemectron, care se foloseste in tratamente complexe.

Ne recomanda calitatea serviciilor si profesionalismul, bazate pe norme de igiena si curatenie, pentru ca tu sa beneficiezi de un tratament eficient si confortabil.

Atunci cand vii la consultatie este necesar sa ai cartea/buletinul de identitate, pentru completarea fisei personale in noua baza de date electronica, in scopul monitorizarii constante a evolutiei starii de sanatate.

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.

IMPREUNA NE INGRIJIM DE SANATATEA, ARMONIA SI VITALITATEA TA.

Pentru programari si informatii ne poti contacta telefonic la 021 33 17 641 / 0744 284 618 / 0731 867 813 sau pe email.Suntem permanent
in contact cu tine

@Casa de Sanatate Dragomir. Toate Drepturile Rezervate. O productie Wealth Harmony Service.