Dotari moderne la Casa de Sanatate Dragomir

La noi gasesti o atmosfera calda, primitoare, dotari de ultima generatie, iar serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate. Alcatuim o echipa de profesionisti tineri, comunicativi, prietenosi. Incercam sa va fim si prieteni, nu doar terapeuti.

CONTACT CASA DE SANATATE DRAGOMIR

In cadrul Casei de Sanatate Dragomir, intreg personalul este inalt calificat, cu studii superioare de specialitate, toti terapeutii avand cunostinte de medicina si o ampla experienta practica. Toate acestea au condus la obtinerea de rezultate deosebite, chiar si in cazuri extrem de dificile. dotari

Cabinetele noastre sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, o sala de gimnastica- kinetoterapie cu echipament clasic si modern, saloane de masaj, osteopatie si terapie Bowen, reflexoterapie, laserterapie si fizioterapie,  grupuri sanitare.

Detinem aparatura de fizioterapie foarte performanta, LASER de inalta performanta MLS (Multisistem), pentru regenerarea tesuturilor, aparatura de fizioterapie ENRAF NONIUS, gama de top, completa, mese de tratament cu tunel de terapie magnetica care se folosesc in tratamente complexe.

Iar mai presus de aparatura performanta avem personal inalt instruit care stie sa puna in valoare perforantele aparatelor.

Ne recomanda calitatea serviciilor si profesionalismul, bazate pe norme de igiena si curatenie, pentru ca tu sa beneficiezi de un tratament eficient si confortabil.

Atunci cand vii la consultatie este necesar sa ai cartea/buletinul de identitate, pentru completarea fisei personale in noua baza de date electronica, in scopul monitorizarii constante a evolutiei starii de sanatate.

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.