Tratamente cu venin de albine

La Casa de Sănătate Dragomir puteți beneficia de tratamente cu venin de albine.

Puterea regeneratoare a veninului de albine este cunoscuta din cele mai vechi timpuri, medicina moderna redescoperind-o si autentificand-o. Metoda terapeutica cu eficienta maxima in cresterea imunitatii organismului, antiiradianta, formula de tratament cu intepaturi de albine, creata in urma unor indelungate cercetari si teste in laboratorul nostru, a dat rezultate excelente in cele mai diverse si complexe afectiuni, de la cele de natura reumatica la afectiunile imunitare ori scleroza multipla. tratamente cu venin de albine

APITERAPIE

Adrian M., 25 ani, Bucuresti: “Dupa luni intregi petrecute prin spitale, fara a se sti ce boala am, in anul 2003 am fost diagnosticat in sfarsit cu scleroza multipla. Am fost introdus in programul cu betaferon la spital, insa fara nici un rezultat. Aveam picioarele intepenite si nu mai puteam merge.

Am fost adus la Casa de Sanatate Dragomir si am urmat un tratament cu reflexoterapie, intepaturi cu albine si produse naturale. Urmez acum tratamentul pentru intretinere, datorita caruia am redevenit o persoana cu o viata normala: merg la facultate, la mare, la munte, fac sport. Ii multumesc profesorului Dragomir pentru grija deosebita acordata si pentru starea de sanatate buna in care m-a adus.”

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre legate de aceste tratamente cu venin de albine puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.

IMPREUNA NE INGRIJIM DE SANATATEA, ARMONIA SI VITALITATEA TA.

Pentru programari si informatii ne poti contacta telefonic la 021 33 17 641 / 0744 284 618 / 0731 867 813 sau pe email.Suntem permanent
in contact cu tine

@Casa de Sanatate Dragomir. Toate Drepturile Rezervate. O productie Wealth Harmony Service.