Tratamente cu venin de albine

La Casa de Sănătate Dragomir puteți beneficia de tratamente cu venin de albine.

Puterea anti-inflamatorie (antireumatica) si antivirala a veninului de albine este cunoscuta din cele mai vechi timpuri, medicina moderna redescoperind-o si autentificand-o. Metoda terapeutica cu eficienta maxima in cresterea imunitatii organismului, antivirala si antireumatica. Formula de tratament cu injectii venin de albine, a fost creata in urma unei indelungate experiente practice de 30 de ani, cercetari si teste in laboratorul nostru. A avut rezultate excelente in diverse si complexe afectiuni, de la cele de natura reumatica la afectiunile autoimune ori scleroza multipla. Este eficienta impotriva coronavirus, virusului hepatitei C si alti virusi.tratamente cu venin de albine

APITERAPIE

Adrian M., 25 ani, Bucuresti: “Dupa luni intregi petrecute prin spitale, fara a se sti ce boala am, in anul 2003 am fost diagnosticat in sfarsit cu scleroza multipla. Am fost introdus in programul cu betaferon la spital, insa fara nici un rezultat. Aveam picioarele intepenite si nu mai puteam merge.

Am fost adus la Casa de Sanatate Dragomir si am urmat un tratament cu reflexoterapie, venin de albine si produse naturale. Urmez acum tratamentul pentru intretinere, datorita caruia am redevenit o persoana cu o viata normala: merg la facultate, la mare, la munte, fac sport. Ii multumesc profesorului Dragomir pentru grija deosebita acordata si pentru starea de sanatate buna in care m-a adus.”

Progamarile pentru o consultatie generala si tratament cu venin de albine sau prepatate apiterapeutice precum si terapia Bowen se pot face direct la dl. profesor Cristian Dragomir tel. 0744498843 sau prin secretariat.

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre legate de aceste tratamente cu venin de albine puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.