Tratamente cu produse apicole

tratamente cu produse apicole

Am dezvoltat o stupina proprie si un micro-laborator pentru  produse apicole, astfel incat produsele noastre sunt 100% naturale, complet sigure si, mai ales, fara nici un efect secundar, iar rezultatele i-au uimit pe multi medici si oameni de stiinta. 

Mierea ofera calitati datatoare de viata care nu se gasesc in nici un alt aliment. Mierea contine: monozaharide direct asimilabile (levuloza si dextroza), minerale, fier, clor, potasiu, calciu, sodiu, fosfor, aluminiu, magneziu, vitamine, enzime, hormoni, antibiotici naturali, etc.

Ea umple toate golurile care ar putea aparea in hrana zilnica, nu ingrasa, se asimileaza usor si repede, sustine si intretine starea de sanatate a organismului fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente cu produse apicole.

Trebuie sa cunoastem valoarea alimentara si medicala a mierii si sa o consumam in mod regulat. Mierea nu trebuie sa lipseasca din tratamentele si regimurile noastre alimentare.

La Pagina Consultanta In Apiterapie gasesti mai multe detalii despre produse si despre afectiunile in care le utilizam.

Iti impartasim din experienta deosebita in tratarea diverselor afectiuni cu produse naturale: miere, polen, propolis, laptisor de matca, venin de albina, dieta, ceaiuri, regim sanatos de viata si miscare, etc. Tot acest regim sanatos trebuie aplicat in primul rand profilactic si apoi curativ.

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre legate de consultanta in apiterapie puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.