Consultanta in apiterapie

Membru al Asociatiei Internationale de Apicultura (Apimondia), inca din 1986, profesorul Cristian Dragomir a utilizat cu sucess terapia bazata pe produse apicole si venin de albine, avand efecte eficiente, in cele mai dificile afectiuni reumatice, autoimune, virale, etc.

Iti oferim consultanta in apiterapie pentru a folosi cele mai bune produse care iti regleaza activitatea metabolica si te sprijina in efortul de a avea un corp tanar, frumos si sanatos.

De asemenea, iti impartasim din experienta deosebita in tratarea diverselor afectiuni cu produse naturale (le regasesti in paragrafele de mai joconsultanta in apiterapies), dieta, ceaiuri, regim sanatos de viata si miscare, etc. Tot acest regim sanatos trebuie aplicat in primul rand profilactic si apoi curativ. In urma unei discutii bazata pe necesitatile tale, beneficiezi de o solutie personalizata si de consultanta in apiterapie.

Progamarile pentru o consultatie generala si tratament cu venin de albine sau prepatate apiterapeutice se pot face direct la dna. profesoara Luminița Dragomir tel. 0745751132 sau prin secretariat 0744284618.

TRATAMENTE CU PRODUSE APICOLE

Produsele noastre sunt 100% naturale, fara efecte secundare, cu rezultate foarte bune in cresterea imunitatii organismului, in activarea metabolismului, in mentinerea tineretii si a unei stari generale cat mai bune!

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre legate de consultanta in apiterapie puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.