Consultanta in apiterapie

Membru al Asociatiei Internationale de Apicultura (Apimondia), inca din 1986, profesorul Cristian Dragomir utilizeaza cu sucess terapia bazata pe produse apicole, avand efecte eficiente, chiar si in cele mai dificile afectiuni prin consultanta in apiterapie.

Iti oferim consultanta in apiterapie pentru a folosi cele mai bune produse care iti regleaza activitatea metabolica si te sprijina in efortul de a avea un corp tanar, frumos si sanatos.

De asemenea, iti impartasim din experienta deosebita in tratarea diverselor afectiuni cu produse naturale (le regasesti in paragrafele de mai joconsultanta in apiterapies), dieta, ceaiuri, regim sanatos de viata si miscare, etc. Tot acest regim sanatos trebuie aplicat in primul rand profilactic si apoi curativ. In urma unei discutii bazata pe necesitatile tale, beneficiezi de o solutie personalizata si de consultanta in apiterapie.

TRATAMENTE CU PRODUSE APICOLE

Produsele noastre sunt 100% naturale, fara efecte secundare, cu rezultate foarte bune in cresterea imunitatii organismului, in activarea metabolismului, in mentinerea tineretii si a unei stari generale cat mai bune!

Pentru a fi la curent cu noutatile noastre legate de consultanta in apiterapie puteti sa dati LIKE paginii noastre de facebook Casa de Sănătate Dragomir.

IMPREUNA NE INGRIJIM DE SANATATEA, ARMONIA SI VITALITATEA TA.

Pentru programari si informatii ne poti contacta telefonic la 021 33 17 641 / 0744 284 618 / 0731 867 813 sau pe email.Suntem permanent
in contact cu tine

@Casa de Sanatate Dragomir. Toate Drepturile Rezervate. O productie Wealth Harmony Service.