Apiterapie

In apiterapie se folosesc produsele stupului, mierea, ceara, laptisorul de matca, polenul si veninul albinelor pentru a intarii organismul sau pentru a trata diverse afectiuni. De mii de ani, mierea de albine este folosita atat de aliment, cat si ca medicament. Are mai bine de 70 de substante active care ajuta organismul sa faca fata momentelor de sensibilitate sau situatiilor de boala. Alaturi de miere,  veninul albinelor este folosit cu scop curativ incă din antichitate.apiterapie

 

TRATAMENTE CU PRODUSE APICOLE

Dietele noastre bazate pe produse naturale iti regleaza activitatea metabolica si te sprijina in efortul de a avea un corp tanar, frumos si sanatos. In fiecare dintre sectiuni poti vedea detaliat care este abordarea noastra in functie de necesitatile si obiectivele tale.

Produsele noastre sunt 100% naturale, fara efecte secundare, si conduc la rezultate foarte bune in cresterea imunitatii organismului, in activarea metabolismului si in mentinerea tineretii si a unei stari generale cat mai bune!

Progamarile pentru o consultatie generala si tratament cu venin de albine sau prepatate apiterapeutice se pot face direct la dna. profesoara Luminița Dragomir tel. 0745751132 sau prin secretariat 0744284618.